Klanten over de RBB

Op diverse bigband festivals heb ik the Residence Big Band mogen beluisteren. Ik kan alleen maar zeggen dat de band zich de laatste jaren significant heeft verbeterd. Op het Meerjazz Nationaal Big Band Concours was ik aangenaam verrast. Het feit dat de band naast het Stan Kenton repertoire nu ook voor werk van andere componisten/bands kiest, kan ik alleen maar toejuichen. Het zal de band alleen maar naar een hoger niveau tillen. Ik wens jullie veel succes en keep on swinging. Pieter van den Dolder De Residence Big Band is zo langzamerhand het huisorkest in Scheveningen Bad. Drie optredens in drie maanden op het Kurhausplein waren hoogtepunten in het seizoen 2013. Heerlijk om naar een echte Big Band met een breed repertoire relaxed te kunnen luisteren onder het genot van een glaasje of een hapje. Graag ook in 2014 weer superleuke concerten op het gezelligste plein van de badplaats. Bob de Jong Eventcoordinator 13 april 2015 verzorgden we de muzikale omlijsting van de uitreiking van De Tegel 2014. De jaarlijkse prijs voor de beste nederlandse journalisten. Wat wil je nog meer....: Lee Towers begeleiden in de Koninklijke Schouwburg Den Haag met in de zaal de fine fleur van de nederlandse journalistiek? Een fantastische ervaring! Op onze facebook pagina vind je meer impressies en op You Tube natuurlijk ook. (zoek op Residence Big Band - De Tegel) Willem Bertels