RBB zoekt lead trombone

Voor onze trombonesectie zijn wij op zoek naar een krachtige lead, die onze passie voor de muziek van Stan Kenton deelt en koppelt aan de benodigde power, alsmede de “ijzeren vuist in een fluwelen handschoen” om de sectie te leiden in dat repertoire. Voor de vacatures geldt: Lees je gemakkelijk en heb je daarnaast nog een paar fijne solo’s in je achterzak , ook voor de meer funky en Latin stukken, dan maken we graag kennis. We repeteren op maandagavond van 20.00 tot 22.30 in het gebouw van Forum Hadriani aan het Oosteinde 16 in Voorburg. Kom gerust luisteren. Wij trakteren. Verkennende contacten kunnen uiteraard ook per e-mail of telefoon. Gebruik daarvoor de volgende e-mailadressen: * Trombone: Martin Hartog, mphartog@hotmail.com, 06 5176 7156. Onze bandleider Wouter Klück stelt een cc’tje zeker op prijs, wkluck@bee-sharp-horns.demon.nl.